Climbing the Ladder is een project bedoeld voor jongvolwassenen tussen de 25 en 35 jaar. Die graag meer helderheid willen over hun eigen leven, zich op persoonlijk vlak willen ontwikkelen en reislustig zijn!

Met Climbing the Ladder ga jij in een groep van 5 tot 8 jongvolwassenen twee weken lang in het buitenland werken aan je eigen persoonlijke ontwikkeling. Dit doe je onder begeleiding van een mental coach. Door coaching gesprekken, het uitvoeren van opdrachten leer je meer over hoe je bent als persoon, wat je wilt in het leven en hoe je dit kunt bereiken. Gaandeweg het project krijg je meer inzicht over jezelf en over hoe jij de wereld ziet en wilt zien.

Cultuur snuiven

Daarnaast bieden wij je de kans om naast deze ontdekkingstocht naar jezelf, meer te leren over de cultuur van het land waar je verblijft en de lokale bevolking. Je krijgt de mogelijkheid om samen met de lokale bevolking van het projectland samen te werken aan een fysiek arbeidsproject. Door samen te werken met de lokale bevolking leer je veel over hoe mensen uit andere landen leven, hoe zij samenwerken en wat zij belangrijk vinden. Kortom, een unieke levenservaring die jou zelf ook anders leert kijken naar je eigen leven en je tot nieuwe inzichten brengt.

Naast dit mooie programma, zullen wij natuurlijk ook tijd besteden aan sightseeing. Je gaat immers niet iedere dag naar het buitenland. We zullen tijdens het project ook tijd vrijmaken voor toffe excursies!